Tietoa yrityksestä

Veli-Martti Sivula, kalevalainen jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja, lähihoitaja

Olen aloittanut hierojaopinnot -98. Tämän jälkeen suoritin myös koulutetun hierojan tutkinnon. Työtä tehdessä olen kuitenkin huomannut entistä enemmän olevan tarvetta hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vaivoja. Niinpä lähdin opiskelemaan kalevalaista jäsenkorjausta, jolla saadaan hyvin hoidettua nivelten ja nikamien virheasennoista johtuvia ongelmia, ja valmistuin 3-vuotisen koulutuksen jälkeen kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Myös kalevalaista jäsenkorjausta olen tehnyt jo useita vuosia.


Maria Sivula, hermoratahieroja, koulutettu hieroja, akupunktiohoitaja

Hierojan työtä olen tehnyt vuodesta 2007. Tämän jälkeen lähdin opiskelemaan hermoratahierontaa ja siitä erikoistumisopinnot päättyivät 2010. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltaisuus ja niinpä lähdin vielä opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota, josta 3,5 vuoden opintojen jälkeen valmistuin akupunktiohoitajaksi jouluna 2015.

Lähdin opiskelemaan Voice Massage hoitajaksi vuonna 2021, jota koulutusta järjestetään ainoastaan Turussa. Koulutus oli minulla pitkään vain haaveena, mutta tuolloin viimein sai toteutua.
Purennan häiriöt ja purentaan vaikuttavien alueiden kireydet ovat lisääntyneet kovasti, ja itsellä on ollut kiinnostus ko hoitotapaan jo pidemmän aikaa.
Opinnot antoivat valtavasti lisätietoa hoitaa purentaa, hengitystä ja äänen häiriöitä, sekä yleensäkin hartia/niska/kaula -alueiden kireyksiä.
Teen yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa.

Sivuston toteutus: IT-parkki