Raskauden aikainen hoito

Normaali hierontahoito on mahdollista koko raskauden ajan. Viikolle 37 asti jätämme alaselän käsittelemättä, jotta hoito on turvallista. Jos kärsit kipeistä niskoista, iskiaksesta, levottomista jaloista tai ryhtimuutoksen tuomista selkävaivoista voit soittaa ja varata aikaa. Uskomme, että pystymme auttamaan sinua.

Viikosta 38 lähtien suosittelemme loppuraskauden sekä synnytyksen helpottamiseksi alaselän käsittelyä Kalevalaisella jäsenkorjauksella. Hoito tehdään istualtaan, mielellään 3-4 käsittelyä 5-7 päivän välein. Hoidolla yksinkertaisesti löysätään pakaranseudun ja alaselän lihaksia, jotka ovat yleensä hyvin kireät lantion alueen nopeista muutoksista johtuen.

Tutkimuksen mukaan alaselkävaivat vähenevät merkittävästi niin raskausaikana kuin myös synnytyksen jälkeen. Itse synnytyksessä selkäkipu sekä reisiin säteilevä kipu on yleensä vähäisempää. Hoito ei näyttäisi vaikuttavan synnytyksen käynnistymiseen. Synnytyksestä toipuminen näyttäisi olevan myös helpompaa, kun käsittelyssä selän nikamat/nivelet sekä lihakset on saatu joustavimmiksi.

Sivuston toteutus: IT-parkki