Hermoratahieronta

Hermoratahieronta eli ääreishermoston tehokuntoutus on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa pyöritys-painallus -otteella käydään läpi koko keho päästä sormiin ja varpaisiin huomioiden mm. pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, aivot, aistit, lihakset, sisäelimet ym.

Hoidolla elimistön ja kehon toiminta elpyy, tasapainottuu ja puhdistuu, ja lihaskireydet lievittyvät. Ihmisen vastustuskyky erilaisia sairauksia vastaan tehostuu.

Hermoratahieronnalla voidaan hoitaa mm. iskiasta, niska-hartiaseudun vaivoja, allergiaa, unettomuutta, stressisairauksia, hormonaalisia häiriöitä, vatsa- ja suolistovaivoja, ummetusta, selittämättömiä kipuja, lapsettomuutta, yleistä jaksamista jne. jne. Hoito on myös erittäin suositeltava toteuttaa ennaltaehkäisevänä; terveyden hoitamisena, vaikka erityisiä sairauksia ei olisikaan.

Yksi hoitokerta kestää noin 1.5-2 tuntia (lapsilla n. 1 tunti). Hoito otetaan aluksi noin viikon välein 5 kertaa, näin saadaan kehon tasapainoitukseen ja puhdistukseen tehokas alku. Hoitoa jatketaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, esim. 3-8 viikon välein. Hoidon edetessä voi tulla esille kehon piilovaivoja esim.päänsärkyä, ihottumaa, ripulia, huimausta, joka johtuu ns.paranemiskriisistä, kehon kuona-aineiden poistumisesta. Oireet ovat aina ohimeneviä ja häviävät hoidon jatkuessa; ja ovat seurausta kehon alkaneesta elpymisestä. Kaikille näitä oireita ei kuitenkaan tule, tai ne ovat niin lieviä, ettei niitä huomaakkaan.

Hoito on rentouttava, vaikka jossain voikin olla mukavan makeita paikkoja. Hoito aloitetaan aina peruskäsittelyllä ja hoito jatkuu yksilöllisten tarpeiden ja ongelmien, ja kehon esille tuomien vaivojen huomioimisella. Hoito tehdään aina yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen.

Hermoratahieronta sopii kaikille, lukuunottamatta raskaanaolevia sekä äskettäin (2kk sisällä) leikkauksessa olleita.

Hermoratahieroja, koulutettu hieroja
Maria Sivula
Lisätietoja ja ajanvaraus 050-4119509

Sivuston toteutus: IT-parkki